Tophockeykamp Phoenix en de MB Stakingsclinic

Naast de trainingen van de MB Hockeyschool stonden er deze week nog meer hockeyactiviteiten op het programma.
Op donderdag en vrijdag werd er door onze trainers hockeytraining gegeven tijdens het MB Tophockeykamp bij Phoenix Hockeyclub in België. Twee dagen lang gingen de kinderen, onder leiding van onze ervaren trainers en (ex-) hoofdklassespelers, met veel fanatisme aan de slag met het verbeteren van hun hockeyvaardigheden.

En vandaag was het ook de dag dat leraren op veel basisscholen staakten. Speciaal voor deze dag organiseerden wij de MB Stakingsclinic. Een waar succes en mochten wij veel kinderen verwelkomen die deze dag met veel plezier op het hockeyveld doorbrachten in plaats van op school. Het was prachtig weer en er werd met veel enthousiasme getraind. Als klap op de vuurpijl bracht Laura Nunnink in de middag een bezoek aan de clinic en gaf zij elk klein groepje kinderen een training. Ze leerde de kinderen weer nieuwe tips en trics en beantwoorde alle vragen die de kinderen hadden.
Wij hebben erg genoten van deze dagen, zowel bij het Top Hockeykamp als bij de MB Stakingsclinic en hopen de kinderen snel weer een keer te zien op één van onze andere Hockeykampen en/of Hockeyclinics.

Geschreven door: