Kom je ook naar het Lentekamp in de meivakantie?

Het lijkt deze week alsof we de lente hebben overgeslagen en meteen door zijn gegaan naar de zomer. Maar ondanks dat staan er toch nog twee lente kampen voor de boeg. In de meivakantie organiseert MB Hockeyschool een hockey lente kamp bij HC Nova in Heerlen en bij MHV DVS in Waalre. In twee dagen krijgen de kinderen (in kleine groepjes van max 8 kinderen) hockeytraining van onze toptrainers, (ex)internationals en hoofdklassespelers. Ze worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen, zowel op het hockeyveld als daarbuiten, en leren ze met de nieuwste technieken hun hockeyvaardigheden te verbeteren. Wil je een leuk en leerzaam hockeykamp beleven en heb je nog geen plannen voor de meivakantie?

Meld je dan nu nog aan, wacht niet te lang, want we hebben al veel inschrijvingen binnen en vol=vol. Iedereen die mee doet aan de lentekampen ontvangt tevens een Reece T-shirt en bidon!Schrijf je nu hier in voor de MB Lente Hockeykamp bij HC NOVA in Heerlen.
Dit kamp is op maandag 23 april en dinsdag 24 april van 9.30 uur tot 16.00 uur (zonder overnachting). Deze twee dagen krijgen de kinderen in kleine groepjes training van internationals en hoofdklassen spelers voor € 175,-, ook ontvangen ze een Reece T-shirt en bidon.

Schrijf je nu hier in voor de MB Lente Hockeykamp bij MHV DVS in Waalre.
Dit kamp is op maandag 30 april en dinsdag 1 mei van 9.30 uur tot 16.00 uur (zonder overnachting). Deze twee dagen krijgen de kinderen in kleine groepjes training van internationals en hoofdklassen spelers voor € 180,-, ook ontvangen ze een Reece T-shirt en bidon.

Wacht niet te lang met inschrijven, want we hebben nog maar enkele plekken beschikbaar.

Geschreven door: