MB Lentehockeykampen; toptrainingen in de meivakantie

Hebben jullie ook zo’n zin in de lente?
Ondanks de kou zijn we toch lekker aan het trainen bij de MB Hockeyscholen. Maar ook wij kijken uit naar de lente, het daarbij horende lentezonnetje en de hockeykampen die gepland staan. In de meivakantie organiseren wij weer drie leuke lentehockeykampen. In twee dagen krijgen de kinderen (in kleine groepjes van max 8 kinderen), zoals jullie gewend zijn van ons, hockeytraining van onze toptrainers, (ex)internationals en hoofdklassespelers. Ze worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen, zowel op het hockeyveld als daarbuiten, en leren ze met de nieuwste technieken hun hockeyvaardigheden te verbeteren. Wil je een leuk en leerzaam hockeykamp beleven? Meld je dan tijdig aan.

Je kunt je nu inschrijven voor de lentekampen, wacht niet te lang, want de inschrijvingen stromen binnen en vol=vol. Iedereen die mee doet aan de lentekampen ontvangt tevens een Reece T-shirt en bidon!Schrijf je nu hier in voor de MB Lente Hockeykamp bij HC NOVA in Heerlen.
Dit kamp is op maandag 23 april en dinsdag 24 april van 9.30 uur tot 16.00 uur (zonder overnachting). Deze twee dagen krijgen de kinderen in kleine groepjes training van internationals en hoofdklassen spelers voor € 175,-, ook ontvangen ze een Reece T-shirt en bidon.

Schrijf je nu hier in voor de MB Lente Hockeykamp bij MHV DVS in Waalre.
Dit kamp is op maandag 30 april en dinsdag 1 mei van 9.30 uur tot 16.00 uur (zonder overnachting). Deze twee dagen krijgen de kinderen in kleine groepjes training van internationals en hoofdklassen spelers voor € 180,-, ook ontvangen ze een Reece T-shirt en bidon.

Schrijf je nu hier in voor de MB Tophockeykamp bij Phoenix Hockey Club in Neerpelt België.
Dit kamp is op donderdag 12 april en vrijdag 13 april van 9.30 uur tot 16.00 uur (zonder overnachting). Deze twee dagen krijgen de kinderen in kleine groepjes training van internationals en hoofdklassenspelers voor € 155,-, ook ontvangen ze een Reece T-shirt en bidon.

Wacht niet te lang want vol=vol

 

Geschreven door: