Martijn van der Laar en Mark Dekker starten als trainers

Martijn van der Laar en Mark Dekker starten als trainer bij de MB Hockeyschool. Van zowel Martijn als Mark kan worden gezegd dat ze over veel ervaring, kennis en kunde beschikken en een nieuwe versterking zijn voor de MB Hockeyschool.


Martijn van der Laar 

Martijn is zijn hockeycarrière begonnen bij HC Eindhoven en heeft in de jeugd altijd voor Oranje-Zwart gespeeld.  Twee jaar geleden heeft hij de overstap naar Tilburg gemaakt, waar hij nu al twee jaar voor heren 1 uitkomt. Martijn  heeft veel ervaringen met het coachen en trainen van verschillende jeugdteams. Hij deed bovendien al veel activiteiten voor de hockeyschool. MB Hockeyschool is dan ook blij dat Martijn vanaf nu één van de vaste trainers op de maandag is op DVS.

Mark Dekker

Mark is district trainer Zuid-Nederland voor de KNHB, assistent trainer/coach van dames 1 Oranje-Rood en trainer/coach van MA1 van Oranje-Rood. Kortom, iemand die tijd en energie steekt in het trainen en coachen van kinderen/volwassenen. MB Hockeyschool is dan ook blij dat Mark één van de vaste trainers op de woensdag is op DVS.

 

Geschreven door: