Maartje Paumen verzorgt training tijdens Zomerkampen

Niemand minder dan Maartje Paumen is komende zomer te gast tijdens de Zomerkampen van MB Hockeyschool. Tijdens het kamp in augustus verzorgt de tweevoudig Olympisch kampioene een training. De inschrijving voor de MB Hockeyschool Zomerkampen is geopend.

Maartje Paumen behoeft geen nadere introductie. Haar erelijst vermeldt een ongelooflijk aantal titels met haar club Den Bosch en met het Nederlands hockeyteam. Maartje Paumen is tijdens haar loopbaan al een hockeylegende. Absolute hoogtepunten zijn natuurlijk de gouden Olympische medailles in 2008 (Beijing) en 2012 (Londen) en de winst van het WK in eigen land in 2014. Inmiddels is Maartje Paumen gestopt als international en vertrekt ze komende zomer van ‘haar’ Den Bosch naar Royal Antwerp in België.

Afwisselend programma

In juli staat het eerste Zomerkamp op de agenda, van maandag 17 tot en met woensdag 19 juli. Van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 augustus staat nummer 2 op de rol. Locatie is de accommodatie van Hockeyclub DVS in Waalre. De deelnamekosten bedragen € 260,–, inclusief een speciaal t-shirt, een bidon en dagelijks een gezonde lunch en onbeperkt vers fruit.

Tijdens de kampen wordt een afwisselend programma aangeboden, geheel afgestemd op de verdere ontwikkeling van ieders hockeytalenten. De komst van Maartje Paumen draagt daar natuurlijk zeer aan bij.

Meld je nu aan voor een van de Olympische hockeykampen van de MB Hockeyschool!

Geschreven door: